Маринована курка для запікання (1kg)
85,00
грн.
Харчова цінність на 100г: білки-15,5г, жири – 16,1г, вуглеводи -0,3г

Енергетична цінність на 100г: 207ккал

Термін придатності при +5С - 96 годин, при 18С – 3 місяці

*допустиме відхилення від маси нетто,не більше 3%

Середня вага: 1600-2000г

Вжити до: згідно терміну придатності від дати виготовлення.

Рекомендації та спосіб приготування:

Дістати продукт з пакету за перекласти на деко для запікання, за смаком можливо додати яблука, апельсини та ін. гарніри. Поставити деко с куркою у розігріту духовку до 170С, та запікати на протязі 90-120хв із розрахунку 20-25 хв на кожні 450г продукту. За 15хв до кінця приготування збільшити температуру до 230С щоб отримати рум'яну та хрустку скоринку. Температура готової курки у середині 75-80С.

*перед початком приготування страви, напівфабрикат потрібно розморозити.

*час приготування може відрізнятися в залежності від характеристик печі.

Виробник : ТОВ «BRG», Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Проскурівська 15.

Click to order
Cart
Total: 
Ваше імя
Ваш телефон
Виберіть доставку
Якщо ви обрали самовивіз - введіть час коли Ви зможете забрати
Made on
Tilda