Мармуровий яловичий стейк «Томагавк» вологої ферментації:спеціалітет ресторану «BEEF&CAKE» (1kg)
460,00
грн.
Харчова цінність на 100г:білки-18г, жири – 11г, вуглеводи – 0,3г

Енергетична цінність на 100г: 189ккал

Термін придатності при +5С - 96 годин, після відкриття упаковки – 24 години, при -18С – 3 місяці

середня вага: 450-700г,

*допустиме відхилення від маси нетто,не більше 3%

Рекомендації та спосіб приготування:

Дістати продукт з упаковки за обсмажити з двох сторін на сковорідці по 3-4хв, з додаванням рослинної олії, вершкового масла та прянощів з якими маринувався стейк (розмарин, часник.) Потім догодувати у розігрітій печі до 180С – від 10 до 20хв, в залежності від обраної ступені просмажки.

Готовий стейк посолити, приправити перцем та дати «відпочити» (залишити при кімнатній температурі) перед вживанням на протязі 8-10хв.

Також продукт ідеально підходить для смаження на грилі або мангалі.

*перед початком приготування страви, напівфабрикат потрібно розморозити.

* час приготування на пряму залежить від бажаної ступені просмажки.

Виробник : ТОВ «BRG», Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Проскурівська 15.

Click to order
Cart
Total: 
Ваше імя
Ваш телефон
Виберіть доставку
Якщо ви обрали самовивіз - введіть час коли Ви зможете забрати
Made on
Tilda